20 Kasım 2012 Salı

20.12.2012 HABERLERRRR

Dış İşleri Bakanı Davutoğlu ve Erdoğan'ın oğlu Gazzeye gitti. Gazze'de Öldürülen Hamas Liderinin evine taziyeye giden Davutoğlunun hıçkırarak ağladığı görüldü. Oradan hastaneye giden Davutoğlu gelen yaralıları görünce sadece ağlarken çocuğunun cenazesi başında ağlayan babayı görünce gene hıçkırarak ağladı.

Haftasonu 5 şehit daha verdik. Bir ayda şehitlerimizin sayısı 50 yi buldu. Şehit cenazelerinde şehitlerin kimi yakınları göz yaşı dökerken, kimisi ağlayıp o hainleri sevindirmeyeceğim diyerek gözyaşlarını içine akıttı.

Davutoğlu ile Gazze'ye giden Erdoğan'ın evli ve bir çocuk babası oğlunun Testis kanseri nedeni ile çürük raporu aldığı için askerlik görevini yapamadığı bildirildi.

Esad Gazze'ye silah, askeri güç ve insani yardım gönderdi. Davutoğlu ve Erdoğan Esad ı devirmek için islami mücahitlere yardımların devam edeceğini ABD ve İsrail ile ortak çalışmalarının süreceğini açıkladılar.

Bülent Arınç 70 gündür hepsi Türkçe konuşan KCK ve PKK sanıklarının anadilde savunma hakkı ve APO nun tecritinin kaldırılması talepleri ile başlayan açlık grevlerinin taleplerinin kabul edilmesi ile son bulduğunu büyük bir mutlulukla Türkiye ye müjdeledi. 70 gündür açlık grevi yapan PKK lıların hiç bir sağlık sorunu olmadığı gibi kimisinin kilo bile aldığı açıklandı.

Balbay ve Özkan'ın tecritleri devam ediyor. Ergenekon Davasında sanıkların tanık dinletme talepleri rededilyor.

HABERLERİ İZLEDİNİZ.

Hiç yorum yok: